10 Gambar Tiz Zaqyah Menyambut Hari Lahir Di Kecam Teruk Kerana Terlalu Seksi?

Siti Zaqyah binti Abdul Razak atau lebih dikenali sebagai Tiz Zaqyah baru-baru ini menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke -29 tahun(lahir 25 Oktober 1988).

Siapa yang tidak mengenali Tiz. Memulakan kerjaya dalam industri lakonan Malaysia melalui berlakon dalam watak sampingan dan lakonan pertama beliau adalah dalam siri drama televisyen Gol & Gincu The Series.

Pada tahun 2009, Tiz memegang watak utama dalam drama Nur Kasih yang membuat beliau dikenali dan dicalonkan dalam pelbagai anugerah. Tiz dikenali menerusi watak Nur Amina dalam Nur Kasih dan drama ini melayakkan beliau menerima anugerah “Pelakon TV Wanita Popular” di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009.

Nama Tiz pertengahan Oktober lalu juga tiba-tiba hangat di media sosial apabila dengan berani mempersoalkan kredibiliti Persatuan Seniman serta Pengerusinya dalam menjaga kebajikan para artis.

Admin tertarik dengan foto-foto yang dikongsikan oleh kenalannya dalam menyampaikan ucapan sempena hari kelahirannya baru-baru ini.

Tidak pasti sama ada foto-foto tersebut sudah lama atau yang terkini, penampilan Tiz memang cukup seksi. Boleh bergetar rusuk kiri kaum adam kalau melihatnya.