AKHIRNYA!! Kerana Kerap Makan Budi, Akhirnya Tergadai Tubuh Badan.

Menjadi orang ketiga sememangnya perkara yang harus dielakkan tetapi kalau dah memang jodoh nak buat macam manakan.Tapi ada juga yang dah tahu bahawa dia itu menjadi orang ketiga tapi masih juga nak merosakkan hubungan rumah tangga orang lain, kalau dah macam itu memang berhati busuk.

Seperti kisah yang saya baca telah di kongsikan oleh seorang wanita yang hanya mahu di kenali sebagai Emma 25 tahun berkata bahawa pada mula perkenalannya dengan seorang lelaki bernama Omar yang 15 tahun lebih tua darinya dia tidak mengetahui bahawa lelaki tersebut sudah pun berkahwin.

Pada mulanya dia hanyalah menganggap Omar sebagai abang tetapi disebabkan Omar ini sering membantunya ketika dalam kesusahan dia merasakan begitu terhutang budi dengannya sehinggakan dia sanggup menyerahkan dirinya.Kerana termakan budi dia telah dua kali terlanjur dengan Omar, namun ketika itu dia masih tidak mengetahui bahawa Omar telah pun mempunyai isteri kerana Omar sering meluangkan masa dengannya. Baca Sepenuhnya Disini !!