Bekas BF Dakwa Deejay Radio Tempatan ‘Kaki’ Syabu !!

TIDAK mengenang budi dan ‘kaki’ hisap dadah jenis Syabu. Itu yang didakwa seorang lelaki yang merupakan bekas teman lelaki kepada seorang wanita yang merupakan penyampai radio tempatan.Menerusi perkongsian di laman sosial, lelaki ini mendakwa penyampai radio yang berasal dari Perak ini mengambil dadah jenis Syabu pada tahun 2015.Lebih memeranjatkan apabila penyampai radio tersebut ada hubungan sulit dengan pemain dram sebuah kumpulan rock yang sudah berkahwin serta menjadi pengedar dadah untuk wanita tersebut.

Menurutnya, walaupun sudah menjalinkan hubungan dengan wanita lain pada 2012, lelaki tersebut masih membenarkan wanita berkenaan tinggal di kondominium berkenaan secara percuma.Bimbang dengan keadaan wanita berkenaan yang terlibat dengan najis dadah, dia mahukan rumah tersebut kembali namun tawarannya enggan diterima wanita terbabit.Lelaki tersebut terus membayar rumah yang bernilai hampir RM600,000 tersebut kepada bank tanpa gagal dan tiada langsung bantuan daripada wanita itu.

Wanita tersebut nekad tidak mahu mengembalikan rumah tersebut dan mendakwa itu adalah hartanya.Dia ada buat laporan polis terhadap saya dan tidak membenarkan saya berada dekat dengan ‘hartanya’.Ibu wanita itu juga turut membuat laporan polis yang sama berhubung perkara sama,” tulisnya.Lelaki tersebut mendakwa sudah beberapa kali menghubungi wanita tersebut namun gagal.Saya bersumpah perkara yang ditulis adalah benar dan mempunyai saksi,” katanya. –MYNEWSHUB.CC

Ex BF Dakwa Deejay Radio 'Kaki' Syabu