Kisah Viral

Jururawat Di Panggil Oleh Pesakit Lelaki Gatal Alasan Minta Dimandikan.

Kejadian ini dilaporkan telah berlaku pada salah sebuah Hospital Pakar yang berada di Kuantan, Pahang. Pesakit lelaki yang berusia 25 tahun ini telah dimasukkan ke dalam wad selama 2 hari untuk menerima rawatan penyakit tonsil.

Pada mulanya die menekan butang memanggil jururawat masuk untuk meminta jururawat itu memandikan dia. Namun Jururawat itu telah menolak dengan baik. Akibat terlalu ghairah melihat Jururawat muda, pesakit ini telah bertindak luar kawalan dengan meraba buah dada & kemaluan jururawat berkenaan.

Malah sebelum mencabul, pesakit itu juga telah mencium pipi & mulut mangsa. Jururawat itu kemudian bergegas keluar & memberitahu kejadian ini kepada rakan sekerjanya. Susulan kejadian ini mangsa kemudian telah membuat laporan polis di IPD Kuantan pada hari yang sama.

Betolla, jln alor akar, tempat hostel lama aku tu .Macam tak caya tempat yang aku pernah praktikal dulu, KSH, ada kejadian yang kurang enak di dengar oleh kita semua telah berlaku. Seorang pesakit telah cuba untuk meraba, men-ehem2 dan mencium jururawat dengan sengaja.

Ni yang aku marah ni. Ni la dia antara lelaki yang kuat nafsu syahwatnye sampai tak ingat akibatnya bila sesuka ati pegang perempuan yang bukan muhrimnya. Ni yang marah ni! Ni yang marah ni! Nasib baikla aku dah abes pratikal time tu kat KSH.

Dan aku rasa pihak hospital harus mengambil langkah berjaga-jaga pada masa akan datang. Bukan sahaja pihak hospital, tetapi pekerja2 di hospital jugak harus berwaspada.

Lain kali kalau nak jumpa pesakit lelaki, staff nurse harus ditemani oleh staff nurse. Kalau staff nurse lelaki tak perlu ditemani pun tape sekiranya nak berjumpa dengan pesakit lelaki.

Read more

Rakaman CCTV Tunjuk  Bagaimana Datuk Seri Tendang Kepala Anggota Rela

BERDASARKAN rakaman kamera litar tertutup, CCTV — Lelaki yang mengaku sebagai seorang “Datuk Seri” dilihat menendang ke arah kepala salah seorang anggota RELA yang bertugas.

Kalau dilihat, cara dan paras ketinggian kakinya “Datuk Seri” di dalam video CCTV itu menendang ke arah kepala anggota RELA terbabit.

Semalam, media tempatan melaporkan sidang media 3 orang anggota Jabatan Sukarelawan Malaysia (RELA) yang mendakwa dipukul oleh seorang lelaki mengaku sebagai seorang “Datuk Seri” kerana tidak menunjukkan hormat kepadanya.

Anggota RELA berkenaan beberapa kali menyuruh bodyguard (pengawal peribadi) “Datuk Seri” tersebut untuk mengalihkan kereta namun dia enggan berbuat demikian.

Kami beritahu pengawal peribadinya, untuk alihkan kereta. Selepas beberapa kali menyuruhnya, dia masih tidak mengalihkan keretanya,” kata Melvin Cheong, salah seorang anggota RELA yang kena pukul.

Dia (pengawal peribadi) kata nak tunggu boss. Mungkin kerana kami tinggikan suara, “Datuk Seri” itu rasa tak senang. Dia marah kami kerana naikkan suara bercakap dengan orang lebih tua. Dia kemudian menampar saya,”

Seorang rakan RELA saya datang dan Datuk Seri itu menyuruh dia mengajar saya. Katanya kalau dia tak nak buat begitu, dia sendiri akan buat lalu terus memukulnya,”

Apabila seorang lagi anggota RELA datang, ‘Datuk Seri’ itu memberitahunya jangan hanya tercegat, dan kemudian menendang rusuknya,” katanya.

Identiti “Datuk Seri” itu sudah dikenal pasti.Ketua Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, ASP Fadzil Ahmad dilaporkan memberitahu bahawa Datuk Seri itu berumur 29 tahun.

Beliau meminta lelaki berkenaan untuk menyerah diri. Tambahnya lagi kes berkenaan kini sedang disiasat di bawah Seksyen 186 Kanun Keseksaan — Menghalang penjawat awam menjalankan tugasnya.

Kes juga turut disiasat di bawah Seksyen 324 Kanun Keseksaan — Sengaja menyebabkan kecederaan menggunakan kaedah atau senjata berbahaya.

Read more
Tengok Apa Dia Buat ,Harapkan Muka Cantik Tapi Buat Benda Memalukan

Harap muka jer cantik.Tapi perangai macam apa ntah.Agak-agaklah kalau sudah tidak tahan sangat. Macam tidak boleh fikir atau cari tempat lain. Kalau yer pun tak tahan cari la tempat yang sepatutnya.Ni tak, suka suki jer buang. Adoi..memalukan betul la.Korang tengok la sendiri.Jangan lupa like fb fan page seperti tertera di bawah untuk lebih banyak video video menarik.

Harap muka jer cantik.Tapi perangai macam apa ntah.Agak-agaklah kalau sudah tidak tahan sangat. Macam tidak boleh fikir atau cari tempat lain. Kalau yer pun tak tahan cari la tempat yang sepatutnya.Ni tak, suka suki jer buang. Adoi..memalukan betul la.Korang tengok la sendiri.

Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata mata.Sila scroll ke bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini.Terima kasih kerana sudi menonton.

Read more
Video Rakaman Sebenar Aksi Remaja Jual Maruah Demi iPhone 8

CHINA – Satu rakaman sekitar kejadian yang membabitkan seorang remaja wanita yang sanggup menjual kehormatannya demi memiliki iPhone 8 tular di media sosial.

Walaupun harga iPhone 8 mahal serta bukan semua mampu memilikinya namun kualiti telefon iPhone yang baik tidak dapat dinafikan lagi.

Oleh kerana keinginan yang kuat untuk memiliki iPhone 8 terbabit, seorang remaja sanggup menjual daranya dengan harga RMB 20,000 iaitu bersamaan dengan RM12,750.

Menurut laporan World of Buzz, iklan yang di muat naik di media sosial oleh remaja terbabit yang ingin menjual daranya telah dikongsikan oleh netizen.

Antara yang di iklankan oleh remaja terbabit adalah “Belikan iPhone 8 untuk saya dan awak boleh ‘bermain’ dengan saya selama tiga hari tanpa menggunakan kondom” dan “Belikan iPhone X untuk saya dan awak boleh bermalam dengan saya selama tiga hari.”

Remaja tersebut yang dikenali sebagai Xiao Chen yang baru berusia 17 tahun yang berasal daripada sebuah wilayah di China kerana sanggup menjadi hamba kepada kapitalis dengan mencuba menjual kesucian dirinya.

Xiao dikatakan mempunyai keinginan yang kuat untuk memiliki iPhone 8 seperti mana rakan-rakannya yang lain tetapi dalam masa yang sama tidak mahu membebankan kedua ibu bapanya dengan keinginannya itu.

Akhirnya Xiao mengambil jalan pintas apabila sanggup menggunakan media sosial bagi mengiklankan daranya untuk dijual sebagai salah satu inisiatif baginya mendapatkan wang dengan cara pantas.

Xiao telah mengiklankan daranya yang dijual dengan harga RMB20,000 di dalam satu forum di mana harga tersebut sangat mencukupi bagi dirinya jika mahu membeli sebiji iPhone 8 serta iPhone X secara serentak.

Iklan Xiao tersebut kemudiannya telah berjaya menarik perhatian seorang Vlogger yang dikenali sebagai Nana Henying yang berasal daripada Beijing.

Selepas melihat iklan yang di postkan oleh Xiao tersebut, Nana Henying kemudiannya mengambil keputusan untuk memberikan satu pengajaran yang amat berharga kepada Xiao supaya dia akan lebih menghargai daranya itu.

Nana Henying kemudiannya telah menyamar sebagai seorang setiausaha kepada seorang lelaki kaya yang berminat untuk membeli dara Xiao pada harga RMB20,000.

Xiao yang ternyata terdesak mencari wang terus bersetuju dengan tawaran Nana Henying untuk tidur bersamanya semalaman tanpa mengesyaki beliau.

Selepas menerima wang pendahuluan sebanyak RMB500 Xiao kemudiannya telah pergi ke hotel yang dijanjikan dan terus menuju ke bilik yang telah dipersetuui oleh mereka berdua.

Setibanya di bilik berkenaan Xiao kemudiannya telah diberikan sebiji iPhone baru sebelumdirinya telah diserang oleh tiga orang lelaki dimana dua daripada mereka berada dalam keadaan separuh bogel manakala seorang lagi memegang kamera sambil merakamkan segala aksi mereka.

Xiao kemudiannya telah ditolak ke atas katil dan diikat bagi membuatkan dia merasakan pengalaman bahawa dirinya bakal dirogol secara beramai-ramai.

Xiao yang ketakutan akibat diperlakukan sebegitu hampir sahaja menjerit sebelum Nana yang sedang bersembunyi di dalam bilik air memerhatikan segala-galanya keluar serta meminta kesemua lelaki berkenaan keluar daripada bilik hotel tersebut.

Nana kemudiannya menjerit ke arah Xiao dengan mengatakan “Sekarang baru kau takut? Tetapi sayang semuanya dah terlambat dan ianya amat tidak berbaloi menjual dara hanya kerana ingin membeli sebiji telefon bimbit.

Nana memarahi Xiao serta telah menjelaskan kepadanya akan kesan buruk jangka panjang yang bakal dialaminya jika perkara tersebut benar-benar berlaku ke atas dirinya.

Video rakaman kejadian yang berlaku di bilik hotel tersebut kemudiannya telah dimuat naik ke rangkaian you tube milik Nana Henying dan berjaya menarik perhatian netizen di China yang kebanyakkan mereka mempertikaikan akan keaslian video tersebut.

Walau bagaimanapun, tindakan Xiao untuk menjual kesuciannya semata-mata mahu memiliki iPhone 8 sangatlah tidak wajar dan seharusnya dijadi pengajaran buat golonganwanita di luar sana.

Read more
MENGEJUTKAN: Seorang Gadis Maut Semasa Bergoyang Di Dalam FB Live

Video wanita maut ketika bergoyang dalam FB live|Seorang wanita pekerja indonesia di kabarkan meninggal dunia selepas rebah ketika asik bergoyang dalam video facebook live di hongkong pada 2 Oktober 2017 kelmarin.

Dalam video berkenan,mangsa dilihat berjoget dengan dua wanita lainnya di bawah sebuah jembatan di sekitar kota hongkong.Pihak polis yang menerima maklumat dari orang awam tiba di lokasi kejadian mendapati wanita itu sudah meninggal dunia.

Semenetara dilokasi kejadian di dapati beberapa botol minuman beralkhol,bagaimana pun rakan mangsa lainnya yang dalam keadaan mabuk di bawa kehospital untuk siasatan lanjut.

Sebelumnya diketahui wanita itu sememangnya kerap menggunakan aplikasi seperti bigo,facebook live di laman media sosial bagi mendapatkan perhatian natizen.

Read more
VIDEO!!  Wanita Cantik Terburu-Buru Pakai Seluar Dan Minta Ampun Dalam Kereta.

Tersebar video sepasang kekasih kema-ruk sedang bercum-bu hingga menan-ggalkan seluarnya di dalam kereta.Video tersebut tersebar luas di media sosial, di antaranya dimuatnaik akaun Instagram @babegokilz.

Dalam video itu kelihatan saat penduduk kampung menyerbu, pasangan kekasih yang duduk di bangku belakang kereta, terburu-buru memakai seluarnya.”Ampun pak, ampun pak, ampun pak,” kata si wanita muda itu sambil memakai seluarnya.

“Anak mana lu. Enak aja me-sum di mobil, gak punya duit lu,” teriak seorang lelaki.”Mana KTP lu, SIM lu.”Hingga berita ini disiarkan, belum diketahui di mana lokasi kejadian tersebut.

Tonton video kejadian tersebut di bawah:

Read more