“Hebat Aliff Aziz” Ni Abby Abadi Tampil Beri Pandangan Buat Semua Kagum

Selebriti Abby Abadi telah tampil memberi pandangannya tentang isu Aliff Aziz.Apabila Aliff Aziz mengaku salah, ternyata Abby Abadi mengagumi Aliff Aziz yang berani tampil dan tidak mereka-reka cerita.Kata Abby Abadi semua manusia lakukan kesilapan termasuklah Aliff Aziz dan diharapkan kisah ini dijadikan pedoman.Jom baca komen dari Abby Abadi:

Hebat lelaki ini Dia bersalah Dan dia mengaku kesalahan dia.Dia tak reka2 cerita Untuk selamatkan diri.Tahniah Aliff Aziz.Semua manusia melakukan kesilapan Cuma awk ‘bernasib baik’ Sebab ALLAH sedarkan awakCepat… berbanding yang lain .

Muhasabah diri k.ALLAH uji sebab ALLAH sayang Semoga menjadi pedoman Untuk menjadikan awak Seorang lelaki yg lebih baik lagi Untuk hari2 seterusnya Ye adik ye.Dan semoga menjadi pedoman juga Kepada kita semua Baik lelaki baik perempuan,Baik suami atau isteri orang,Tua muda miskin kaya.Selagi bergelar manusia Sama2 perbaiki apa yg kurang Selagi ALLAH izinkan Dan beri peluang.

PS: Kirim salam isteri & keluarga. Jaga hak ALLAH, ALLAH akan jaga kita. Yakinnnnnn #Dua2punSalah #MintaMaafJe #JanganPusingKeliling. Sumber: IG Abby AbadiKredit : Beritamemey