Kisah Viral

Loading... Menerusi satu kajian terbaharu yang dilakukan pakar hormon, mendapati jam tiga petang merupakan waktu yang terbaik untuk mengadakan hubungan seks.. Kenapa waktu itu... Info Kesihatan : Jam 3 Petang Waktu Terbaik Melakukan Hubungan Intim !!
Loading...

Menerusi satu kajian terbaharu yang dilakukan pakar hormon, mendapati jam tiga petang merupakan waktu yang terbaik untuk mengadakan hubungan seks.. Kenapa waktu itu sesuai untuk melakukan hubungan seks ye??

Menurut pakar hormon dan juga penulis WomanCode, Alisa Vitti, para wanita dikatakan sangat bertenaga pada waktu itu dalam sepanjang hari, manakala hormon seks lelaki pulak pada waktu itu sangat memuncak..

Ohhhh! Begitu ye, sekali gus mampu membuatkan kedua-dua individu berasa amat puas sekiranya membuat seks pada masa itu.. Oleh kerana kebanyakan pasangan bekerja pada waktu itu, Alisa mencadangkan agar setiap pasangan suami isteri melakukan hubungan intim itu pada hujung minggu atau ketika cuti.. Yang lebih penting dapat mengeratkan lagi hubungan dan kasih sayang antara satu sama lain.

Loading...

Bacaan Popular Lain :

Shares