‘Jangan Ikut Muka Bung Sudahlah Keluar Nanti ‘ Komen Kurang Ajar Netizen

Muka Bung Sudahlah Keluar Nanti ‘ Komen Kurang Ajar Netizen Terhadap Berita Kehamilan Zizie Ezette.Inilah yang dikatakan mulut longkang . Khabar berita dan gembira sebegini sepatutnya kita semua mengucapkan syukur kehadrat Illahi sebab bertambahlah umat islam di Malaysia .

Orang begini hati dia memang hitam dan kurang kasih sayang .Semalam apabila pelakon popular Zizie Izette mengumumkan sedang hamil anak kembar dan dijangka bersalin pada awal januari depan .Ini merupakan anak pertama Zizie Izette hasil perkahwinan dengan ahli politik Dato Bung Mukhtar Radin.

Apabila berita gembira tersebut tersebar, ramai yang mengucapkan tahniah kepadanya apatah lagi ini anak pertama setelah 8 tahun berkahwin.Seorang pengguna media sosial membuat komen yang amat kurang ajar apabila Zizie Izette mengumumkan kini sedang hamil.Pengguna Facebook yang bernama Asma Mukhtar telah menulis komen ini:

Komen ini ditulis di laman FB milik Harian Metro dan mendapat kritikan yang amat hebat dari pengguna lain.Rata-rata tidak setuju dengan komen ini keraan seperti menghina ciptaan Tuhan.Semoga pemilik facebook berkenaan insaf dan mohon taubat kerana keterlaluan itu .www.kakishare.my