Kemaluan Wanita Terlalu Busuk, Pesawat Terpaksa Mendarat Kecemasan.

Sebuah pesawat yang dalam perjalanan ke Washington D.C terpaksa melakukan pendaratan kecemasan kerana suasana pesawat yang dipenuhi dengan bau yang sungguh tidak menyenangkan dari v*gina salah seorang penumpang pesawat tersebut.

Pesawat Airlines Flight 193 yang dinaiki salah seorang penumpang bernama Jamal dalam rangka perjalanan ke Washington menyatakan dia menyangkakan dia mungkin tersentuh dengan sesuatu yang telah mati misalnya haiwan kerana baunya sungguh busuk seperti najis seorang yang terkena cirit birit.

Beberapa lama selepas penerbangan bermula, dikatakan beberapa penumpang pesawat itu mula tidak selesa malah ada yang telah jatuh sakit akibat serangan bau dari kemaluan seorang lagi penumpang yang dikenali sebagai Larissa Jones, sehingga memaksa pesawat untuk membuat pendaratan lebih awal di Charlotte, North Carolina.

Setibanya di Charlotte, Larissa terpaksa dibawa ke hospital untuk pemeriksaan lanjut kerana dikhuatiri dia telah meninggal dunia tapi sebenarnya masih hidup.Pesawat yang dipenuhi bau yang sungguh hebat dari kemaluan Larissa pula terpaksa disembur dengan pewangi yang agak banyak untuk menghilangkan bau yang tertinggal di dalam pesawat.