Kisah Viral

Loading... Video bukti sajat parking TEPI ,,kantoi sudah..jelas nampak-anu .selama ini parking mana?dan ada vid terkini dia mandi pulak tersebr.Ini lah kehidupan..manusia cepat lupa... MAK EII!! Video Bukti Sajat Parking TEPI ,Kantoi Sudah..Jelas Nampak ?
Loading...

Video bukti sajat parking TEPI ,,kantoi sudah..jelas nampak-anu .selama ini parking mana?dan ada vid terkini dia mandi pulak tersebr.Ini lah kehidupan..manusia cepat lupa jika nampak kebendaan dan rupa paras… Sebab tu sajat selalu nasihatkan pada semua kaum2 wanita di luar sana..jangan ko nak feeling2 jantan kat luar tu boleh terima ko seandainya!!! Ko ingat ko tu apa nok!!!lelaki sekarang lebih advance dari wanita tau..baik dah kahwin atau belum kahwin.

Sebab tu,yang dah kahwin tu,klu boleh jaga kecantikan luar dan dalam..jangan bila ko dah kahwin,hal2 kecantikan ko pun main ambil sambil lewa jer…bila kita tanya,ini jawab nya`ala!!! Laki aku pernah tengok aku cun time2 anak dara dulu,so dia tahu how much my value!!!!gitewww!!!!! Shombong nya jawapan nya!!! Tu dulu kak senah!!! Now laki you…look look around to find other ikan tau🐟!!! Mana tak nya…balik jer si suami tu,dengan ko berkain batik 24jam!!! Ketiak berbau,lepas tu muka tak jaga..muka banyak bekas2 jerawat dan banyak jeragat!! Laki ko memang dia tak kan comment lah yang negative!! Tetapi!!! Jangan pulak ko melenting,jika laki ko diam2 ada betina lain!!!

Lelaki suka tengok paras rupa cantik,dan jika ada kerjaya tu,bonus jugak tau..itu first pandangan lelaki pada wanita..sebab tu hakak selalu ckp,pakai product2 hakak!!! Sabun pink pink jangan mengata,krim malam,krim siang,serum,bb cushion dan lets bengkong akak..baru lah ko cantik yunk!!

Jangan kedekut nak mampus untuk manja kan diri tu!!!nanti klu laki ko lari,laki ko buat hall,lagi merana hidup ko!!mula lah ko nak cari bomoh lah,ahli lujum lah,pak2 ustaz lah..nak pulihkan laki ko..ko ingat jumpa tu tak berhabis duit ker???Tu lah dari dulu tak nak jaga..bila laki @bf ko buat hal,baru ko nak terpingga pinga!!!bukan mahal pun product akak!! Murah dan mampu milik uols!!!!

Klu ko dah cantik!!! Laki ko nak tinggal ko pun,100 kali dia pikir tau…dah lah akak penat nak membebel!!! Ko nak product hakak!! Pandai2 ko cari k!!!akak nak sambung shower dulu🚿….ok bye🏃🏼‍♀️💨💨💨💨 #perempuanfuhh #nursajat02 #janganmengata #letscantik #nursajatbeautician #gitewA post shared by NUR SAJAT PEREMPUAN (@nursajat02) on Mar 1, 2017 at 10:01pm PST- Sumber

Loading...

Bacaan Popular Lain :

Shares