MENGEJUTKAN !! Ibu Sumbat Bayi Dalam Peti Sejuk Hingga Beku [ GAMBAR ]

Mayat bayi berkenaan ditemui di Kg. Jalan Buyu, Kota Tarakan Kalimantan Pulau Borneo, pada rabu semalam di sebuah bangunan mencuci kereta.Bayi itu pertama kali ditemui oleh pekerja kedai tersebut. Katanya ketika hendak memasak dia membuka peti ais dan merasa pelik dengan bungkusan plastik hitam yang berada di situ sudah agak lama.

Selepas dibuka, dia mendapati mayat bayi lengkap dengan ari-ari dalam keadaan membeku. Terkejut dengan hal itu dia kemudian mengadukan kejadian itu kepada majikannya sebelum dimaklumkan kepada pihak polis Humas Polres Tarakan.Pihak polis yang menyiasat mendakwa mayat bayi itu diduga berusia 2-3 minggu berada dalam peti ais tersebut.

Bagaimanapun cctv kedai car wash berkenaan memaparkan satu rakaman dimana seorang wanita yang merupakan pelanggan mereka beberapa minggu lalu menunjukkan perlakuan aneh.Sejurus itu pihak polis yang terus mengembangkan siasatan dan telah menahan seorang wanita yang di percayai wanita dalam video rakaman tersebut.Selepas disoal siasat dan menunjukkan bukti, akhirnya wanita yang dikenali sebagai Hozza Fiarez Sally dan merupakan seorang pekerja salon kecantikan mengaku atas perbuatannya.Pihak polis yang menyiasat mendakwa mayat bayi itu diduga berusia 2-3 minggu berada dalam peti ais tersebut.

Bagaimanapun cctv kedai car wash berkenaan memaparkan satu rakaman dimana seorang wanita yang merupakan pelanggan mereka beberapa minggu lalu menunjukkan perlakuan aneh.Sejurus itu pihak polis yang terus mengembangkan siasatan dan telah menahan seorang wanita yang di percayai wanita dalam video rakaman tersebut.Selepas disoal siasat dan menunjukkan bukti, akhirnya wanita yang dikenali sebagai Hozza Fiarez Sally dan merupakan seorang pekerja salon kecantikan mengaku atas perbuatannya. –SUMBER