Mulut Puaka Netizen Memenuhi Ruangan Komen Gambar Hari Lahir Lara Alana.

Pada 22 Julai yang lalu , maka genaplah usia Lara Alana anak kepada Scha dan Awal yang ke – 3 tahun .Menerusi laman facebook Rotikaya , ada memuatnaik sekeping gambar semasa majlis sambutan hari lahir berlangsung dengan caption ” Selamat Hari Jadi Lara “Namun gambar ucapan birthday itu telah dicemari dengan kutukan dari pengguna media sosial.

Akaun facebbok Inna Rose telah menulis satu komen yang boleh dikategorikan sebagai sangat sensetif dan tidak mempunyai perasaaan .Ini tulisnya:

Makin besar budak ni makin ada iras budak sydrome down. Rupa sama je..tapi budak gini memang anak syurga. Bertuah la ibu bapanya.Komen tersebut menjadi perhatian netizen seterusnya berlakulah kecam mengecam . Memang teruk Inna Rose dikecam dan dilabel sebagai biadap dan mulut longkang . Ramai berpendapat akaun Inaa Rose itu sengaja diwujudkan bagi mewujudkan provokasi di dalam media seterusnya menjadi suatu berita viral .

Lara alana so cute and comel lah . Shes normal person !!!Di status berkenaan , inaa Rose dinasihatkan supaya tidak menghina ciptaan Tuhan dan segeralah insaf .www.kakishare.my