Kisah Viral

Loading... Menerusi blog hiburan popular Rotikaya, ada laporan mengatakan Uqasha Senrose telah membuat luahan kecewa tentang satu peristiwa yang berlaku kepada baru-baru ini.Uqasha Senrose... Perempuan Pakai Tudung Labuh Tunjuk Penumbuk Ajak Gaduh Dengan Uqasha.
Loading...

Menerusi blog hiburan popular Rotikaya, ada laporan mengatakan Uqasha Senrose telah membuat luahan kecewa tentang satu peristiwa yang berlaku kepada baru-baru ini.Uqasha Senrose telah berkongsi video mengadu mengatakan dia diajak bergaduh oleh seorang pemandu wanita yang bertudung labuh.Menerusi video itu, Uqasha menyatakan bahawa dia dalam perjalanan untuk balik ke kampungnya di Kelantan dan dalam perjalanan tersebut, Uqasha telah berhenti di sebuah stesen minyak.

Ini pendedahan Uqasha:

Sha nak mengadu something kat korang. OTW balik Kelantan Sha berhenti kat Petronas. Dah habis Sha isi minyak, Sha slow slow nak keluar and theres one car pancung depan Sha mengejut dan Sha brek mengejut. Bila kita brek mengejut, kita tengoklah kereta kat depan tu. So perempuan tu pakai tudung labuh, tunjuk penumbuk nak ajak gaduhSo Sha ni dengan niat yang baik turun kereta nak mintak maaf. Bila kita nak mintak maaf tu, dia ingat kita nak attack dia. So dia cepat cepat keluar handphone, kononnya nak viralkanlah, kononnya kita nak attack attack dia, padahal kita datang nak minta maaf

Padahal pakai tudung tau. Tolonglah perempuan kat luar sana jangan tunjuk gangster. Kita kena respect each other and beradab.Uqasha Senrose memohon agar wanita di luar sana saling hormat menghormati antara satu sama lain dan mengamalkan sikap beradab.Tidak lama selepas itu, Uqasha Senrose dilihat memadam video ini. Tidak tahu kenapa dia padam.Sehingga kini masih belum ada lagi cerita dari pihak wanita “bertudung labuh” itu tentang apa sebenarnya yang berlaku.Sumber: Rotikaya

Loading...

Bacaan Popular Lain :

Shares