Betul Ke Ni ?? Satu Lagi Video Natasha Elyzza Tersebar Lagi !!

Satu lagi video yang menunjukkan wanita yang kelihatan mirip dengan pelakon Fathia Latiff kini menjadi tular di media sosial.
fatiyanastasya

Dalam video itu yang juga bersiaran di Bigo Live, wanita mirip Fathia dilihat hanya bertuala ketika muncul di siaran Bigo secara tidak sengaja dan wajahnya kelihatan lebih jelas.

Bagaimanapun, dalam siaran itu rakan Fathia, Natasha Elyzza dilihat memarahi Netizen yang bertanya sama ada wanita yang berkemban dengan tuala itu Fathia.

Natasya dilihat menegur wanita itu yang dia sedang bersiaran di Bigo Live dan dibalas sambil berseloroh oleh wanita itu:Itulsh pasalnya. jangan main (Bigo Live) kalau aku ada.

Mungkin tidak berpuas hati dengan komen-komen, Natasha juga kemudiannya mengakui wanita itu Fathia sambil bertanya apa masalah Netizen jika benar wanita itu Fathia dan bertanya jika Netizen yang menyaksikan siaran Bigo Live itu mempunyai masalah dengan artis.

Baca artikel sebelum: Video pelakon Natasha Elyzza belanja sisi payudara sambil menari seksi, netizen dakwa gadis disebelahnya bukan Fathia Latiff

Video itu boleh ditonton di bawah:

Sejak semalam, rakaman video Bigo Live Natasha Elyzza yang memaparkan seorang wanita mirip Fathia menari seksi sehingga menampakkan sebahagian payu dara tersebar di media sosial menyebabkan Fathia menerima kecaman hebat di Instagram.

Bagaimanapun, Fathia mengambil pendekatan tidak memberi komen ketika ditanya pemberita sama ada wanita itu benar dirinya.Sumber: Beautifulnara