Kisah Viral

Loading... Pada Isnin lalu telah bermulanya Sukan Sea Games 2017, sebagai tuan rumah Malaysia telah berjaya meraih 7 emas dan berada di tangga pertama... Siapakah Gadis Lumba Lari Yang Curi Perhatian Netizen Ini?
Loading...

Pada Isnin lalu telah bermulanya Sukan Sea Games 2017, sebagai tuan rumah Malaysia telah berjaya meraih 7 emas dan berada di tangga pertama setakat ini.Antara ramai atlet yang beraksi itu, ada seorang gadis yang berjaya mencuri perhatian netizen. Siapakah dia? Dengarnya atlet cantik ini merupakan finalist Miss Malaysia.

Gadis bernama Tanalaksiumy Mahenthiran Rayer ini berumur 22 tahun dan berasal dari Kuala Lumpur. Merupakan salah seorang top 10 finalist Miss Malaysia 2017.Sekali pandang, mukanya mirip pelakon Ramona Zamzam. Lesung pipit dan senyuman tu sama betul!Rupanya sangat cantik dan unik, macam ada darah campuran je kan? Selain daripada minatnya dalam bidang kecantikan, gadis lumba lari ini juga suka menyanyi, menari dan acting. Wah! Kalau ada rezeki lepas ini boleh tengok dia keluar di TV pula.

Sumber : Taiko Tai , Tana Rayer

Loading...

Bacaan Popular Lain :

Shares