Video Artis: Tukar Baju Di Set Pengambaran Tersebar Semalam

Seorang Pelakon Drama Jadi Mangsa Viral Selepas Video Tukar Baju Di Set Pengambaran Tersebar. Dikhabarkan baru-baru ini aktres seksi Seorang Pelakon Drama didapati menyalin pakaian di sebuah tandas tanpa menutup pintu.Lebih mengejutkan apabila aksi itu turut dirakam.Dan DI Sebar Oleh Penolong Penerbitnya Sendiri. Namun, sehingga hari ini Pelakon tidak memberikan jawapan yang kukuh sama ada betul atau tidak dia adalah perempuan berkenaan.

Menurutnya, dia belum melihat video itu, jadi dia tidak pasti adakah rakaman itu mengenai dirinya atau ia sekadar pelanduk dua serupa.Malah, apabila wartawan menunjukkan lima keping gambar seorang wanita berambut panjang dan memakai baju hijau serta skirt biru, Pelakon itu masih tidak dapat memberi kepastian sebenar adakah dia mempunyai baju seperti tu.

Pelik juga apabila dah ditunjukkan gambar tapi masih tidak boleh kenal dengan baju sendiri. Tapi mungkin dia mempunyai terlalu banyak baju jadi sebab tu tak ingat agaknya. Lagi-lagi artis kan banyak baju mereka disponsor.Perkara ini berlaku di sebuah produksi drama sinetron di Indonesia. Banyak perkara perihal artis disana menjadi perhatian kepada seluruh netizen di Indonesia. Perkara ini menjadi semakin biasa disana, malah kadang-kadang ianya sengaja ditularkan untuk populariti. Klik Video DISINI !!