Kisah Viral

Loading... Seminggu lagi nak beraya ? korang dah beli ke baju raya dan persiapan lain ? Baju raya antara pakaian wajib untuk perempuan kan... Viral Habis, Baju Raya Jenama Adik Beradik Meletop Jadi Pilihan ?
Loading...

Seminggu lagi nak beraya ? korang dah beli ke baju raya dan persiapan lain ? Baju raya antara pakaian wajib untuk perempuan kan ? kalau lelaki still lagi boleh je pakai baju last year . Hehe

Antara baju yang tarik perhatian netizen adalah baju kurung jenama adik beradik letop ini. Nampak macam ketat je. Hehe. Apa pendapat korang? Agak agak selesa ke tak pakai tu ?

Loading...

Bacaan Popular Lain :

Shares