VIRAL :Lelaki Ini Dikatakan Jelmaan Micheal Jackson,Biar Betul Ni ??

VIRAL :Lelaki Ini Dikatakan Jelmaan Micheal Jackson,Biar Betul Ni ?? Siapa yang tidak kenal dengan bintang pop popular iaitu Micheal Jackson. Lagunya banyak menjadi hits dan terkenal di serata dunia.Beliau juga di katakan mempunyai jutaan peminat yang menggilai setiap kemunculannya sama ada di konsert atau di mana-mana majlis.

Namun begitu peminatnya meratapi pemergian Micheal Jackson yang di katakan mati dalam keadaan tragis dan penuh dengan kontroversi yang melibatkan doktor peribadinya sendiri.

Baru-baru ini viral di laman sosial di mana netizen terkejut dengan jelmaan semula Micheal Jackson yang di katakan di lihat berada di mana-mana tempat.Gambar-gambar lelaki tersebut mula beredar di laman sosial sehinggakan ada wanita yang mengaku lelaki itu kekasihnya.

Namun begitu, lelaki yang punya wajah sama seperti MJ itu sebenarnya adalah ahli muzik Sepanyol yang bernama Sergio Cortes dan beliau memang aktif membuat persembahan dengan bertemakan Micheal Jackson Show.Sergio yang punya iras MJ ini rupanya turut mempunyai ramai peminat yang suka bergambar dengannya.