Wanita Cantik Nyaris Maut Akibat Terlampau Kalut Bersama Pasangan!!

Seorang wanita berusia 26 tahun, hampir maut selepas sista ovari pecah akibat terlalu ganas melakukan hubungan intim dengan suami.Menurut Malaysia Digest, wanita itu dikatakan sudah enam bulan tidak bertemu dengan suaminya yang berusia 28 tahun kerana masing-masing bekerja di luar bandar.

Namun pada 19 Ogos lalu akhirnya mereka berjumpa dan saling melepaskan rindu.Bagaimanapun pertemuan romatis pasangan berkenaan bertukar tragis apabila wanita itu mengalami kesakitan yang sangat teruk pada bahagian bawah perutnya selepas melakukan hubungan intim.

Wanita itu kemudian dikejarkan ke hospital selepas mengadu sakit dan tidak sedarkan diri akibat daripada hubungan intim yang terlalu gai-rah dengan suaminya.Pihak hospital melaporkan, bahawa wanita itu telah kehilangan hampir 40 peratus daripada jumlah darahnya.

Tidak hanya itu, Dr Huang Mei juga mendapati sejumlah darah dan cecair di bahagian perut dan pelvis wanita itu.“Terdapat kira-kira 1,500ml darah dalam perutnya hilang, iaitu kira-kira 40 peratus daripada jumlah darah dalam badan. Jika terlambat dihantar, besar kemungkinan nyawa wanita itu tidak dapat diselamatkan,” katanya.

Doktor kemudian segera melakukan laporoskopi diagnosistik ke atas wanita berkenaan dan hasil ujian mengesahkan dia mengalami Hemoperitoneum iaitu kehadiran darah dalam rongga peritoneum.Wanita itu juga turut disahkan mengalami sista ovari yang pecah dibahagian kanan dipercayai akibat aktiviti sek-sual yang agresif.

Selepas membuat pembedahan untuk mengeluarkan sista pada ovarinya, wanita itu kini sudah semakin pulih dan sedikit masa lagi boleh meneruskan aktiviti gai-rahnya.